Connecting a sensor to Gateway with AT COMMANDS

Hello, Could somebody tell me the multitech AT commands to set the application EUI, the device EUI, and the application key? These three values are generated in the LoRaWan platform but I don’t know which AT commands to use for the sensor to know them. Thanks

start here https://www.thethingsnetwork.org/docs/
read everything and tell us then exactly what equipment you use (brand / type)

normally you know what you have bought, you can contact the seller, read the manuals ect ect.

what did you try or couldn’t find in the documentation ?

I couldn’t find in the documentation: AT command to set the APP KEY and EUI DEVICE generated by the platform LoRaWAN to join the network my sensor.

Thanks

Are you seriously saying you can’t find the information in the second document? Start reading chapter 3 and you should find the commands you need.

1 Like

When I try to connect to join, I recive this message:
imagen
Do you Know Why?

Thank you so much

Wrong keys? There is no gateway receiving your join request? You are not receiving the reply?

Does the device page in TTN console show a last seen value? Or is it ‘Never’?

When I try to connect the sensor to the join, I recive : “Failed to join network”, and the device page in TTN console show a last seen value ‘Never’.
Moreover,When I see the Gateway page in TTN console, I can see that the gateway transmits information (Downlink), but that in ascending direction(uplink) there is no traffic.
imagen
Thanks!