Gateway not connecting

Rak7246 not connecting to platform server.

“gateway_ID”: “B827EBFFFEF3D5E4”,
“server_address”: “nam1.cloud.thethings.network”,
“serv_port_up”: 1700,
“serv_port_down”: 1700,
“serv_enabled”: true

Please suggest.

RAK SD Card image sometimes ends up with no DNS entry.

So does it have internet connectivity?

Don’t try and ping the cluster, they don’t respond as they are behind a firewall

It is connecting to internet. I have successfully connected to other server via internet.

platform says other cluster.

How to select India ISM 865-867

image

You can’t yet but I know some people that may be able to answer when.

@KrishnaIyerEaswaran2 &/or @adrianmares, please can you advise on the addition of other frequency plans - and some guidance on the best region to use for somewhere like India.

@rakesh_dhumal, please be patient until Monday morning when the TTI team will be back in the office. In the mean while, you could use the v2 stack but don’t do too much on it as it’s going read-only at the end of the month.

We do support the IN_865_867 frequency plan. Or do I not understand the question?

platform says other cluster.

You’re probably using the console of a different cluster.

and some guidance on the best region to use for somewhere like India.

For now, you can use eu1, which I think is least wrt latency. We do have some plans for an as region in the pipeline so you can use that when it’s announced.

Probably more likely that I didn’t know that that frequency plan is in the list - using my own Console.Lite app to register things, only has the preferred EU plan in it. Will look again.

1 Like