Co-creation session

Mònica Garriga

The Things Network User

Posted on 07-03-2018

We are launching a pilot program to extend The Things Network in Barcelona, with workshops open to citizens to learn how the technology works, see how it can be useful to us, what kind of needs it can respond to, and think user cases we’d like to take carry out in the upcoming social hackatons. Come and join us! Co-creation session, on Friday 16 March.

Per a què serveix la Internet de les Coses?
Ens han dit que ens pot servir per a multitud de propòsits, des d’avisar-nos quan no ens queden tomàquets a la nevera fins a alertar els equips d’emergència d’una ciutat quan els nivells de l’aigua de la riera pugen per sobre dels límits que es consideren segurs, passant per engegar-nos la calefacció abans d’arribar a casa. Aquestes aplicacions ens serien útils a nosaltres? Quines contrapartides tenen?

Engeguem un programa pilot per estendre la xarxa de The Things Network a Barcelona, fent tallers oberts a la ciutadania per aprendre com funciona la tecnologia, veure com ens pot servir, a quin tipus de necessitats pot donar resposta, i pensar casos pràctics que voldríem dur a terme en les dues hackatons socials previstes.

Ens trobarem, divendres 16 de març a la tarda, per començar a pensar com desenvolupar el pilot. Per això us convidem a venir:
Divendres 16 de març, a Soko, de les 16h fins 19.30h (Carrer Valles i Ribot 34, Barcelona).

La trobada és oberta a tothom, i ens agradaria en especial que vingueu tots els qui esteu implicats en la comunitat The Things Network Catalunya! Trobareu més informació al Wiki: https://thethingsnetwork.cat