Terugkoppeling bijeenkomst ICT Valley & Gemeente Veenendaal i.v.m. ICT Campus

Manfred van der Voort

ICR3ATE | Digital Makers Lab

Posted on 12-07-2017

Als dank aan de Gemeente Veenendaal en ICT Valley voor de gelegenheid die we kregen om het Things in the Valley project te presenteren, heb ik onderstaand bericht gestuurd.

> Op deze wijze wil ik jullie laten weten dat we met grote tevredenheid terugkijken op de bijeenkomst van afgelopen woensdag. Ik had van tevoren geen concrete verwachting van de hoeveelheid positieve reacties die ik wilde krijgen; wel was het voor mij een ijkmoment. Een ijkmoment om na te gaan of er energie en enthousiasme is om met elkaar Things in the Valley te gaan realiseren, of niet.
>
> Dank aan Gemeente Veenendaal, ICT Campus en ICT Valley voor het platform dat we kregen om dat enthousiasme te peilen. En dat is er gekomen. Er zijn sowieso 4 concrete toezeggingen gedaan om te investeren in spulletjes en een 5-de serieuze overweger. En dat terwijl er nog redelijk wat beoogde Veenendaalse bedrijven/deelnemers niet bereikt zijn.
>
> Dat betekent dat we vol vertrouwen doorgaan naar de volgende fase om de eerste deelnemers te gaan voorzien van een TTN IoT Gateway en dat we verder aan de slag gaan met promotie, communicatie en werving.

Wordt vervolgd in augustus.

Manfred van der Voort