Uitnodiging IoT kennissessie / hackathon - 2 juni @ California Creatieve Industrie

Robin Schapink

The Things Network User

Posted on 21-04-2017

Altijd willen weten wat het Internet Of Things is en voor u kan betekenen? Kom dan vrijdag 2 juni naar de IoT kennissessie / hackathon bij California Creatieve Industrie in Harderwijk.

Het Internet of Things gaat de komende jaren de markt beïnvloeden met slimme sensoren die informatie geven om uw bedrijfsvoering en omgeving beter beheersbaar te houden. Hier wil de Bedrijvenkring Harderwijk samen met Flexyz, de Rabobank en CAI-Harderwijk op inspelen en bieden een gratis te gebruiken LoRa-netwerk aan voor slimme sensoren met dekking in heel Harderwijk.

Maak uw bedrijfsprocessen slimmer met LoRa
Zijn er binnen uw organisatie vraagstukken die middels de LoRa-techniek ingevuld zouden kunnen worden? Meld dan uw probleemstelling bij ons aan! Tijdens de Hackathon gaan verschillende groepjes, bestaande uit o.a. sensorbouwers en softwareontwikkelaars aan de slag met uw probleemstelling met als doel aan het einde van de dag een concept op te leveren, indien mogelijk met een prototype!

Denk, bouw of programmeer zelf mee!
Ontwikkel uw eigen sensor tijdens onze hackathon. Ook al heeft u geen verstand van de techniek tijdens de hackathon kunt u samen met ontwikkelaars uw eigen sensor bouwen.

Programma
08:30 - Koffie
09:00 - Welkom
09:15 - IoT kennissessies met onder andere:
- Lauren Slats (Community manager @ The Things Network)
- Ronald Teijken (Business Development @ IBM)

10:30 - Challengers aan het woord
11:00 - Start hackathon
12:30 - Lunch
13:30 - Halftime presentatie
16:30 - Pitch
17:00 - Prijsuitreiking
(Developmentbijdrage voor de beste 3 prototypes sponsored by Rabobank)
17:00 - Borrel + pizza's

Aanmelden
Komt u als bezoeker, hacker of wilt u een probleemstelling insturen? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar: iotharderwijk@flexyz.com