Reviving TTN West-Brabant

Marc Schutte

The Things Network User

Posted on 16-02-2018

Meer en meer TTN Gateways verschijnen momenteel in West-Brabant! Dat is natuurlijk goed nieuws voor deze community, en vergroot de mogelijkheden voor allerlei initiatieven. Want het bouwen van nodes en het experimenteren hiermee is natuurlijk leuk, maar wordt nog veel interessanter als je weet dat alles ook gaat werken overal in de regio, en niet alleen binnen het bereik van de eigen Gateway.
Ik tel inmiddels een totaal van 10 Gateways in de regio, het lijkt mij dus een prima moment om ook de aktiviteiten van deze groep weer eens opnieuw op te pakken. Ikzelf heb in ieder geval vol goede moed de soldeerbout weer eens aangezet, en heb nu enkele nodes in gebruik in en om het huis.
Ervaringen met het bouwen van nodes en/of Gateways en antennes, het opzetten van data - integratie naar andere systemen, het inrichten van dashboards voor visualisatie, er zijn vele onderwerpen waarover we kennis kunnen delen, zowel binnen de West-Brabant groep als met de wereldwijde TTN community.

Het plan is om een uitnodiging per e-mail te gaan sturen naar alle leden van de groep. Heb je nieuwtjes te melden, of lijkt het je ook leuk om weer eens ideeen uit te wisselen tijdens een nieuw te plannen TTN West-Brabant bijeenkomst, laat het dan vooral weten! We prikken dan snel een datum om weer eens samen te komen.

Tot dan!
Marc.