End Devices (Nodes)   LMiC


Topic Replies Activity
OTAA slow join problem on TTN network 11 March 29, 2018
Sharing same SPI with LoRa/LMIC and Epaper 6 August 28, 2019
Downlink messages not always received on device 10 August 27, 2019
ESP32 + RFM95W + LMIC 2.3.2 + downlink 5 August 27, 2019
LMIC library and LMIC.rx1DrOffset issue? 3 August 25, 2019
How to shorten the transmission interval 5 August 21, 2019
Teensy 3.2 + Snooze + LoRaWAN LMIC stack problem 1 July 25, 2019
Unstable uplink when I add as923 and use it 1 July 22, 2019
Deep Sleep and OTAA (m328p / LMIC) 29 September 18, 2019
Format of Keys and ID's for Arduino LMIC library [HowTo] 2 July 19, 2019
The choice within a frequency plan 16 July 14, 2019
Wrong device address 4 July 1, 2019
Not able to get downlink from console to node 6 June 29, 2019
LMiC ABP example not working 1 June 27, 2019
How to receive a message back from gateway 5 August 20, 2019
GPS tracking with LoRa 44 August 19, 2019
LoRa32u4II EV_TXCOMPLETE not called 8 June 19, 2019
Downlink problems with LMIC and Advantech WISE-6610 3 August 9, 2019
Strange behavior between my nodes and gateway 4 July 28, 2019
Sleep the card lora32u4 5 November 13, 2018
RFM95 testing 23 May 25, 2019
Why does it start at 140? (LMIC_setSeqnoUp(140)) 4 July 22, 2019
[solved] Arduino-based device is joining and activating over and over 21 May 19, 2019
[solved]raising LMIC_DEBUG_LEVEL is not increasing debug output 4 May 17, 2019
No Join response - but no indication of a Join request either 6 July 15, 2019
Sending two or more different sensor values independently 14 May 15, 2019
How can i use resend when node failed to send? 2 July 14, 2019
Issues with TTN and Cayenne 2 July 13, 2019
Weird result during ttn mapping 15 June 28, 2019
Decode Cayenne LPP message 3 June 17, 2019